Veelzijdige en verzorgde terrassen en bestratingen

Klinkerwerken Van Gaever in Serskamp (Wichelen, Oost-Vlaanderen) heeft jaren ervaring in de aanleg van terrassen in elk mogelijk formaat. Dus als u op zoek bent naar een aannemer die voor u een vakkundig verzorgd terras kan aanleggen, bent u bij ons aan het juiste adres! We werken zowel voor de privé- als de openbare sector.

Klinkerwerken Van Gaever is gespecialiseerd in de aanleg van terrassen, tuinpaden, opritten en parkings. Voor de realisatie van uw eigen gezellige plek voor barbecues of tuinfeesten bieden we u de keuze uit vele verschillende materialen: speciale stenen, zoals granulo, granito en mercado, piedra trommelstenen, terrastegels, platines en natuurlijk de zeer duurzame betonklinkers, -straatstenen en -tegels. U kiest uit klinkers, stenen, tegels en/of mozaïek en wij plaatsen ze perfect op de plaats waar u dat wenst.

De laatste tijd neemt de belangstelling voor de producten in beton enorm toe. Ze zijn tijdloos en hedendaags, van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren en formaten. In hun getrommelde en niet-getrommelde variant geven ze een heel eigen karakter aan uw terras, paadje of oprit.

Schakel Klinkerwerken Van Gaever in voor de aanleg van uw terras of oprit. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Of kom eens kijken naar ons toonpark, dan ziet u de verschillende mogelijkheden naast elkaar.

Aanleg van terrassen & opritten in Serskamp (Wichelen), Oost-Vlaanderen